Vallen en weer opstaan

Aangenaam! Ik ben Cindy, woon samen met mijn man en onze drie kinderen in het mooie Brabantse dorpje Loosbroek. En om vervolgens maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb een visuele handicap, genaamd DCMD.

Zo, dat is eruit. Uiteraard kan ik me voorstellen dat jij je afvraagt waarom ik dit schrijf. En wat de relatie is met KadootjeXtra.

Dominant Cystoid Macula Dystrofie (DCMD) is een zeldzame erfelijke oogaandoening. Hierdoor heb ik een beperkt percentage zicht. Enkele jaren terug kwam ik door toedoen van deze ziekte thuis te zitten. Mijn hart ligt nog altijd bij de detailhandel en het deed dus pijn dat het mij niet meer lukte om in een winkel te werken. Hard… heel hard ben ik toen gevallen. Maar na moeilijke jaren borrelt er weer iets naar boven en sta ik weer op!

Met KadootjeXtra kan ik iets voor anderen betekenen, dat geeft me veel energie. Het inpakken van kadootjes heeft veel te maken met gevoel. Door mijn inlevingsvermogen en mijn sterk ontwikkelde voelsprieten kan ik voor iedere gelegenheid een passend kadootje maken.

Naast het prachtige moederschap creëer ik hiermee tijd voor mezelf. Een nieuwe uitdaging aangaan, kijken naar de dingen die wél mogelijk zijn en niet naar wat ik niet meer kan. Ik heb er super veel zin in!

Liefs,
Cindy

Heb je een vraag, een opmerking, of wil je een afspraak maken voor het samenstellen van jouw relatiegeschenk of kadopakket? Loop gerust tijdens de openingstijden eens binnen, stuur een mailtje naar info@kadootjextra.nl of bericht mij via Whatsapp.